Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8
-
27-02-14, 14:18 #1mezoGość
-
27-02-14, 17:57 #2pepkaGość
Odp: Z jakich apek na smartfona korzystacie na co dzień?
A co ty z Policji jesteś, że się interesujesz takimi rzeczami
? Jeżeli o mnie chodzi to mam kilka standardowych aplikacji czyli:
-adobe reader
-air droid
-allegro
-android wheather
-automapa
-chrome
-clean master
-color note
-dic słownik pol-ang
-dropbox
-google drive
-endomondo
-facebook
-gg
-gmail
-gstrings
-jakdojade
-latarka
-livescore
-messenger fb
-min icon
Posiadam też kilka gier o GTA: San Andreas - świetna gra - drogo mnie kosztowała bo aż 27 zł bez 1 grosza - ale warto było. Kilkadziesiąt godzin rozrywki. Kolejna gra to Need for Speed: Most Wanted - ścigam się, szczególnie wtedy - kiedy jestem na jakimś zamulonym wykładzie czy w komunikacji miejskiej. Oczywiście na słuchawkach - aby nikt nie słyszał jak się bawię :P Ostatnia gra w którą według mnie warto zagrać to Robocop - warto bo jest darmowa i jak na darmową grę to ma całkiem przyzwoitą oprawę graficznąOstatnio edytowane przez wolf ; 06-03-15 o 09:51
-
27-02-14, 20:32 #3
- Siła Reputacji
- 0
-
14-03-14, 10:33 #4
Jest naprawdę dużo przydatnych aplikacji, które ułatwiają kontrolowanie wielu spraw, zwłaszcza nie mając w dostępu do komputera. Głównie są to allegro, tablica, gumtree, kalendarze itp. Wysrarczy poszperać trochę po sklepie na androidzie, na pewno każdy znajdzie tam cos dla siebie.
-
01-10-16, 10:40 #5mmllmmGość
-
20-07-17, 11:01 #6
- Siła Reputacji
- 0
-
17-07-18, 05:41 #7
- Siła Reputacji
- 0
-
20-09-19, 14:30 #8
- Siła Reputacji
- 0
Ja korzystam jeszcze z aTimeLogger - apka, która pozwala Ci mierzyć czas wykonywanych czynności. Używam przede wszystkim żeby mierzyć ilość czasu poświęcaną dla klientów, ale możesz równie dobrze mierzyć w nim czas spania, jedzenia, zakupów, rozrywki itd.
Fajną opcją jest też ClearFocus, który ustala Ci przedział, w którym pracujesz i po którym ma nastąpić przerwa. Ważne, bo często zapominamy o odpoczynku w trakcie pracy, a może to wpłynąć na jej efektywność!
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki